Eindhoven Trofee zoekt vrijwilligers

Eindhoven TrofeeKomende maand is het alweer tijd voor de Eindhoven Trofee 2015!  Op zaterdagavond 28 en zondagavond 29 november zullen de Nederlands (sub)toppers wederom strijden om de Eindhoven Trofee en de bijhorende startplaatsen voor het NK Afstanden en Allround.

Zoals bij de voorgaande edities zijn er vele juryleden nodig om allerlei taken uit te voeren en de wedstrijd in goede banen te leiden. Denk hierbij aan handklokkers, een commissaris van vertrek, een commissaris van aankomst, een assistent-starter, bochtencommissarissen, lijnrechters, en een kruisingscontroleur, maar ook hebben we graag een aantal mensen voor het leggen van de blokjes en de verzorging van al deze juryleden.

Daarom roept het organisatiecomité hierbij enthousiaste mensen op om zich te melden voor één van deze taken. Geef je voorkeur voor zowel dag als taak door via ons contactformulier en we nemen snel contact met je op.

Vriendelijke groeten van het Organisatiecomité 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *