Dit weekend: 46e Eindhoven Trofee

Komend weekend zal de enige echte schaatsklassieker van het zuiden – de Eindhoven Trofee – voor de 46e keer verreden worden. De organisatie is er klaar voor en de deelnemers zijn geselecteerd.

Tijdens de wedstrijden zal alle actuele informatie (zoals tijdschema’s, deelnemers, startlijsten en uitslagen) te vinden zijn in de Sportity-app met de code KNSB-LBSC! onder Holland Cup 2023-2024 > HC4Am Heren – Eindhoven Trofee.

Daarnaast zullen de uitslagen zo snel mogelijk na afloop van de wedstrijd op deze website gepubliceerd worden.

De KNSB Holland Cup is een jaarlijks terugkerende serie schaatswedstrijden voor de nationale schaatstop die bezig is de stap naar World Cups te maken. Via de Eindhoven Trofee zijn punten te verdienen zijn voor het klassement van de Holland Cup en voor plaatsing voor het Daikin NK Allround.

Tegelijk met de Eindhoven Trofee voor heren wordt in Haarlem de Kraantje Lek Trofee voor dames verreden.