Inschrijven & Afmelden

Het sectiebestuur Langebaan van de KNSB selecteert de rijders die zich mogen inschrijven voor de Eindhoven Trofee. Zij gebruikt hiervoor o.a. het klassement van het NK Allround van vorig seizoen, de recente stand van de KNSB-ranglijsten en de klassementen van de Regioselectiewedstrijden. Kijk voor de details van de selectieprocedures op www.knsb.nl.

Er zullen in totaal tenminste 28 deelnemers meedoen uit de categorieën Junioren A, Neo-Senioren en Senioren, te weten:

  • 6 rijders op grond van prestaties NK Allround vorig seizoen
  • 8 rijders op grond van de KNSB-ranglijst Vantage
  • 6 rijders uit regio Noord-Oost op grond van klassement Regioselectiewedstrijden
  • 6 rijders uit regio Zuid-West op grond van klassement Regioselectiewedstrijden
  • 2 rijders aangewezen door het KNSB sectiebestuur Langebaan

De lijst van geselecteerde rijders is vanaf 16 november te vinden op schaatsen.nl. Daarna is de inschrijving open tot en met 20 november 20:00 uur. Inschrijven gaat via de landelijke inschrijving op inschrijven.schaatsen.nl.

Voor rijders die zich al geplaatst hebben voor het NK Allround, maar toch graag mee willen doen aan de Eindhoven Trofee geldt een andere inschrijfprocedure. Deze rijders dienen zich vóór 12 november direct aan te melden bij het Organisatiecomité via ons contactformulier.

Afmelden

Als men onverhoopt toch niet kan deelnemen, graag zo snel mogelijk afmelden zodat de startplek aan een reserve-rijder doorgegeven kan worden. Afmelden tijdens de inschrijfperiode dient via het inschrijfsysteem van de KNSB te gebeuren. Later afmelden kan per e-mail aan het organisatiecomité via secretaris.bc-ehv(at)knsbzuid.nl. Afmeldingen op de wedstrijddagen zelf graag telefonisch via 06-24985301.