Organisatiecomité klaar voor Eindhoven Trofee

Vanavond zijn de laatste puntje op de i gezet rondom de organisatie van de 39e strijd om de Eindhoven Trofee door de heren allrounders. Het draaiboek is rond, de officials zijn gebrieft en bijna alle overige jury- en vrijwilligerstaken zijn ingevuld.

Er is nog ruimte voor een aantal (jonge) blokjesleggers en handtijdklokkers. Heb je dus interesse om op zaterdag en/of zondag bij deze landelijke schaatswedstrijd aanwezig te zijn, laat het ons weten.

Deelnemers

Binnen enkele dagen verwachten wij via deze website de definitieve deelnemerslijst te presenteren. Op dit moment worden de selecties vanuit de verschillende regio’s aan de KNSB en het organisatiecomité verzonden.

Gratis entree

Zoals ieder jaar is toegang voor toeschouwers volledig gratis. Kom dus gerust langs! Zowel op zaterdag 28 november als op zondag 29 november starten de wedstrijden om 18:45 uur. Bekijk het volledige programma op het tijdschema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *