Eindhoven Trofee 2018 – Kom Kijken!

Op zaterdag 24 en zondag 25 november gaan de allround-subtoppers van Nederland wederom de strijd aan om de Eindhoven Trofee. Deze nationale wedstrijd is onderdeel van de Rabo Holland Cup en is tevens een direct kwalificatietoernooi voor het KPN NK Allround. Verdeeld over 2 dagen rijden de deelnemers een kleine vierkamp in het IJssportcentrum Eindhoven.

Deelnemers

De defintieve lijst met deelnemers voor dit jaar is nog niet bekend, maar eerdere edities van de Eindhoven Trofee werden gewonnen door rijders als Chris Huizinga en Marcel Bosker of wat langer geleden Jan Blokhuijsen en Koen Verweij. Een podiumplek bij de Eindhoven Trofee levert direct een startbewijs op voor het KPN NK Allround later dit seizoen.

Rabo Holland Cup

De Rabo Holland Cup is een jaarlijks terugkerende serie schaatswedstrijden die wordt georganiseerd door de KNSB. De wedstrijdreeks, die dit seizoen voor de negende keer plaats vindt, bestaat uit acht wedstrijden verspreid over de maanden oktober tot en met maart. Alle afstanden tellen mee voor het klassement van de Holland Cup. Daarnaast is de Rabo Holland Cup een selectie voor het NK afstanden.

Kom kijken!

Op zaterdag zullen de 500 en 5000 meter verreden worden, op zondag de 1500 en 3000 meter. Het programma begint beide dagen om 18:30 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie, zie het Programma en de Bezoekersinformatie.