Jan Blokhuijsen winnaar Eindhoven Trofee 2014

De 3 kilometer, de laatste afstand, werd gewonnen door Jan Blokhuijsen die daarmee ook het eindklassement veilig stelde. Hij finishte in een tijd van 3:50.67 en miste daarmee nipt het baanrecord van 3.50.22 dat sinds 2011 op naam staat van Renz Rotteveel.

Nummer twee van de 3 kilometer was Thom van Beek in een tijd van 3:51.65, gevolgd door Jos de Vos op de derde plaats in een eindtijd van 3:53.55.

Topfavoriet Jan Blokhuijsen wist zijn favorietenrol waar te maken door het eindklassement te winnen. Regionaal favoriet Jos de Vos eindigde op zijn thuisbaan op de tweede plaats. Patrick Roest uit Jong Oranje reed een sterk toernooi en eindigde als derde.

2014-Podium

De volledige uitslag is te vinden onder Programma & Uitslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *