Eindhoven Trofee 2014

Eindhoven TrofeeOver enkele weken, op zaterdag 6 en zondag 7 december, zal er in het IJssportcentrum Eindhoven voor de 38e keer worden gestreden om de Eindhoven Trofee. Deze schaatsklassieker over vier afstanden voor de heren allrounders is onderdeel van de Holland Cup en tevens een selectiewedstrijd voor het NK Allround en wordt georganiseerd door het KNSB Gewest Noord-Brabant / Limburg / Zeeland.

Kom Kijken!
Op zaterdag worden de 500 meter en de 5 kilometer gereden, terwijl op zondag de 1500 meter en 3 kilometer op het programma staan. De aanvangstijd is zowel op zaterdag als op zondag 18:45 uur. De toegang voor toeschouwers is op beide dagen gratis. De prijsuitreiking per afstand vindt steeds direct na afloop van de desbetreffende afstand plaats. De prijsuitreiking van de Eindhoven Trofee voor het eindklassement zal na afloop van de laatste afstand op zondag plaatsvinden.

Eerdere Winnaars
De allereerste editie van de Eindhoven Trofee werd in 1976 gewonnen door Hans van Helden. De laatste editie werd afgelopen jaar gewonnen door Thom van Beek. Eerder wonnen ook grote namen zoals Jan Blokhuijsen, Mark Tuitert, Ids Postma en Jochem Uytdehaage de Eindhoven Trofee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *