Allround-schaatsers strijden om Eindhoven Trofee

Aanstaand weekend, op zaterdag 28 en zondag 29 november, gaan 28 heren allround-schaatsers in het IJssportcentrum Eindhoven de strijd aan om de 39e Eindhoven Trofee.

Renz Rotteveel

Publiekstrekker dit jaar is Renz Rotteveel, vorig jaar goed voor de tweede plaats op het NK Allround in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Naast Rotteveel staan er nog een flink aantal topschaatsers en aanstormende talenten aan de start van de schaatsklassieker in Eindhoven. De Eindhoven Trofee is onderdeel van de Holland Cup en tevens een selectiewedstrijd voor het NK Allround.

Kom kijken!

Zaterdagavond worden de 500 meter en 5000 meter verreden, terwijl op zondag de 1500 meter en 3000 meter op het programma staan. Het programma begint beide dagen om 18:45 uur. De toegang voor toeschouwers is volledig gratis, evenals parkeren.

Eerdere winnaars

De laatste editie van de Eindhoven Trofee werd gewonnen door Jan Blokhuijsen. Eerder wonnen grote namen zoals Koen Verweij, Mark Tuitert en Jochem Uytdehaage de Eindhoven Trofee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *