Inschrijven & Afmelden

Het KNSB Sectie-Bestuur Langebaan selecteert de rijders die zich mogen inschrijven. Zij gebruikt hiervoor o.a. het klassement van het NK Allround 2015-2016, de recente stand van de KNSB-ranglijsten en de klassementen van de Regioselectiewedstrijden. Kijk voor de details van de selectieprocedures op www.knsb.nl.

Er zullen in totaal tenminste 28 deelnemers meedoen uit de categorieën Junioren A, Neo-Senioren en Senioren, te weten:

  • 6 rijders op grond van prestaties NK Allround 2015-2016
  • 8 rijders op grond van de KNSB-ranglijst per 14-11-2016
  • 6 rijders regio Noord-Oost op grond van klassement Regioselectiewedstrijden
  • 6 rijders regio Zuid-West op grond van klassement Regioselectiewedstrijden
  • 2 rijders aangewezen door het KNSB Sectie Bestuur Langebaan

De lijst van geselecteerde rijders is vanaf 18 november te vinden op schaatsen.nl. Daarna is de inschrijving open tot en met 22 november 20:00 uur. Inschrijven gaat via de landelijke inschrijving op inschrijven.schaatsen.nl.

Voor rijders die zich al geplaatst hebben voor het NK Allround, maar toch graag mee willen doen aan de Eindhoven Trofee geldt een andere inschrijfprocedure. Deze rijders dienen zich vóór 14 november direct aan te melden bij het Organisatiecomité via ons contactformulier.

Afmelden

Als men onverhoopt toch niet kan deelnemen, graag zo snel mogelijk afmelden zodat de startplek aan een reserve-rijder doorgegeven kan worden. Afmelden tijdens de inschrijfperiode dient via het inschrijfsysteem van de KNSB te gebeuren. Later afmelden kan per e-mail aan het organisatiecomité via jongpieter(at)gmail.com. Afmeldingen op de wedstrijddagen zelf graag telefonisch via 06-24985301.